![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... zeby bylo dobrze :?
Z dzieleniem laya zawsze mialem problem... bylbym wdzieczny jesli ktos by mi napisal jakim sposobem tnie laye na strony... eee... troche dziwnie to napisalem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-Jaknajmniejsze kawałki, żeby się szybko ładowało, ale bez przesady
![]() -W miarę równo, żeby ładnie się prezentowało w procesie ładowania 8) -Perspektywistycznie, żeby nie było żadnych problemów z umieszczeniem rozplanowanych elementów i w razie ewentualnych przeróbek łatwość w ich przeprowadzaniu ![]() To tak pokrótce... Ale każdy grafik powinien wiedzieć czego oczekuje ![]() -------------------- c'est la vie!
Programowanie, webmasterka, hardware, software, serwery, internet... - warsztat.webd.pl!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra... troche zle to jednak napisalem
![]() ![]() pociac i wstawic do html'a zeby sie nie rozjechalo... :cry: Na IE jak i na Mozilli... edit: Zdaje sobie sprawe jak glupie pytanie wlasnie zadalem... ale i tak odpowiedz by sie przydala ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja zawsze tnę w Photoshopie. Póżniej zapisuje do htmla od razu. Poprzednio ciełem Dicerem, ale nim trudno było coś wyciąć ze środka bez przecinania całej grafiki.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja Was wszystkich pobije na głowę 8) . Lay tne w (fanfary):
[size=18]MsPaint Bardzo fajnie mi sie tam tnie i tyle. Polecam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...
O to musisz mieć bardzo dużą cierpliwość... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MSPaint Rulezzzzzzzzzzzz 8)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do cięcia designów mam ale do robienia PixelArt'ów nie mam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2004 Skąd: Belgia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej używaj Photoshopa 8)
-------------------- MasterminD
|
|
|
![]()
|
|
Photoshopa caly czas uzywam... mialem nadzieje ze jakies alternatywy podacie no ale trudno...
PS. MsPaint nie robi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Paint Shop Pro 7/8 => Image Slicer
uzadzenie jest bardzo fajne, bardzo konfigurowalne - ja uzywam zawsze i nie narzekam (PSP 7 ma problemy ze slicowaniem PNGko - a dokladniej ustawiania przezroczystosci na kanalach alpha w slicowanych obrazach). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Paint Shop Pro 7/8 => Image Slicer. Prowde godocie baco...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam własnnie kupiłem laya na stronke o lidze mistrzów ale jest jeden problem i tu apeluje do wszystkich grafików u ktorych nielicza sie tylko pieniadze... Mianowicie musi mi ktos tego laya pociąc a ja niewewiem jak sie za to zabrac. wiec prosze was o kontakt na forum lub na meila fcb@website.pl lub gg 1417693
-------------------- bla bla bla :D
Szukam sponsora :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2025 - 16:57 |