![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zamierzam przesiąść się z phpBB 2 na IPB. Mam nadzieję, że dobrze robię. Mam jednak pytanie. Jak wygląda zakup licencji i pobranie skryptu forum. Czy po zakupie licencji od razu można je pobrać i instalować? Ile trwa cała procedura związana z zakupem, przy płatności kartą kredytową albo za pośrednictwem Paypal? -------------------- "Jak Cię widzą tak Cię piszą, chyba żeś jest wielką fiszą"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodatkowo jak już kolega założył temat o forum to się spytam ile kosztuje owa licencja i na jaki jest czas pozostałe pytania jak kolega...
Z góry dzięki -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkie informacje są na stronie producent, więc nie wiem czemu ma służyć ten wątek.
IP.Board 2.3 Home Features Free demo Documentation Purchase Convert to IP.Board Software License -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma odpowiedzi na moje pytanie. Jest dość proste dla kogoś, kto już przez to przechodził. Czy po zakupie licencji od razu można pobrać skrypt forum i instalować, czy też są jakieś dodatkowe weryfikacje, aktywacje itp itd.
Ten post edytował MalyKazio 6.11.2008, 21:29:12 -------------------- "Jak Cię widzą tak Cię piszą, chyba żeś jest wielką fiszą"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://ipslink.pl/ spec od IP.B polecam jego usługi
![]() -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:21 |