![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prowadze serwis w 3 językach (narazie)
Wczoraj wprowadzilem macedoński i mam tam problem... po wylogowaniu sie z profilu wywala mi takie bledy na bialej stronie: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/config.php:1) in /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/include/user_functions.php on line 175 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/config.php:1) in /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/include/user_functions.php on line 176 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/config.php:1) in /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/login.php on line 120 w jezyku polskim i angielskim to nie wystepuje, strony: addvideo.pl - polski jezyk addvideo.eu - angielski jezyk addvideo.eu/mk - macedonski jezyk tylko problem jest z tym macedonskim probowalem juz utworzyc subdomene: mk.addvideo.eu ale tez jest to samo... prosze o pomoc, bo nie mam pomyslow juz... -------------------- nadejdzie koniec - niespodziewanie...
a puki co zobacz kultowe filmy i seriale online... rozerwij się zanim Cię "rozerwie"... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 5 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Chełmno/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakoś nie chce mi się uwierzyć, że zmiana dotyczy tylko języka... Jak rozwiązałeś problem mechanizmu wyboru języka?
Skoro pozostałe języki nie sprawiają problemu - to sama zmiana języka nie powinna nic zmieniać. Co sugeruje jedno - masz błąd w kodzie (ależ jestem odkrywczy ![]() Raczej nikt Ci nie konkretnego nie powie nie widząc nawet kawałka kodu... Jedyne rozwiązanie, które możesz otrzymać już wiele razy było na forum ![]() ![]() ![]() -------------------- -- http://rafaljakubowski.net76.net --
google's my life ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Było wiele razy na forum. Wystarczy poszukać.
Zamykam. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 15:06 |