![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dawno zaczołem się bawić skrytpami php które można ściągnąć.Zauważyłem że skrypty dzielą się na takie tekstowe w formacie notatnika i jakieś instalacyjne.
Nie dawno na mojej stronie chciałem zrobić shoutboxa pobrałem skrypt i wstawiłem go, kiedy otworzyłem tą stronę nie działała. ![]() Pierwsze pytanie to jak mam wstawić na stronę skrypt,tylko proszę wmiarę prosto dopoiero początkuje Drugie pytanie to co to są za skrypty co trzeba je instalować,czym się różnią od innych np forum Flash proszę o odpowiedź,pozdrawiam Vega8 No ,dobra..kiedy to pisałem spieszyłem się,,a zawsze miałem problemy z ortografią..ale tematem jest co innego. Ten post edytował Vega8 8.11.2008, 09:31:50
Powód edycji: zacznij od słownika ortograficznego, dopiero potem weź się za programowanie ~batman
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie przeklejanie kodu, używanie jakiś tam skryptów plus bez czytania ich opisów czy sposobu instalacji do niczego dobrego nie doprowadzi. Pomocy raczej nie znajdziesz - bo tajemniczych "jakiś" skryptów nikt nie zna. Jeżeli chcesz się nauczyć programowania to na pewno nie poprzez próby używania jakiś skrypcików, niekoniecznie dobrej jakości.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:39 |