![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam dziwny problem z logowaniem... zależnie od ściezki gdzie mam być zaprowadzony po zalogowaniu jestem albo wyrzucany albo loguje sie nawet na błednym haśle...
skrypt: index.php
panel.php
przy tym ustawieniu zawsze wyskakuje mi błąd logowania - złe hasło... no i users.php:
Ten post edytował Remes 5.11.2008, 23:28:42 |
|
|
--gox-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Eh, nie rozwodzac sie nad innymi bledami, przejde od razu do sedna, blad masz tutaj:
Powinno byc:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz to wogóle mi pokazuje błąd wczytywania strony :/
Cytat Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 6 Dołączył: 31.12.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co widzę to wywołujesz funkcję header() po tym jak przesłałeś juz kod HTML do przeglądarki. Zobacz:
Cytat <?php session_start(); if(isset($_SESSION['uzytkownik'])) { ?> strona widziana po zalogowaniu <?php } else { header ('Location: index.php'); } ?> a zrób tak:
Twój sposób buforowania jest dziwny bo mi się wydaje że mimo takiego zapisu jak zastosowałeś to i tak to zostanie przesłane do przeglądarki |
|
|
![]()
|
|
nadal wyskakuje "Dane niepoprawne - spróbuj jeszcze raz" :/
pominąłem coś w jakimś pliku? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 6 Dołączył: 31.12.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To
spróbuj tak:
czyli dodaj jeszcze porownanie typow '===' |
|
|
![]()
|
|
nadal nic (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:24 |