![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2006 Skąd: Brzozów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym zrobic cos takiego: mam strone: www.strona.pl na tej stronie mam: dostepn podstrone: www.strona.pl/produkt/1/szafka lub www.strona.pl/?c=produkt&id=1 I teraz chciałbym, aby każdy adres moejj witryny wskazywał na adres www.strona.pl Czyli cokolwiek wpisze dobry adres żeby mi przekierował na www.strona.pl i każdy adres kierował na root_directory Nie wiem czy w HTaccess takie coś moża wykonać?? Może trzeba coś ustawić na serwerze. Proszę o jakieś naprowadzenie. Nie chodzi mi o przyjazne linki tylko żeby jakikolwiek adres z parametrami wskazywał na strone główną. Ten post edytował radziowi 5.11.2008, 12:03:25 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 29 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz coś takiego :
Zadziała w przypadku gdy index.php będzie w głównym katalogu. Najlpiej sprawdz to sobie, wyświetl $_SERVER['REQUEST_URI'], gdy adres strony jest bez żadnych getów |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:35 |