![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 466 Pomógł: 11 Dołączył: 21.09.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż gdzie i jak pozycjonować słowa angielskie.
Mam stronę w 2ch wersjach językowych i muszę wypozycjonować ją również na słowa angielskie. Jak się do tego zabrać? Polskie słowa spokojnie już wiem co i jak - ale zagraniczne nie mam pojęcia gdzie dawał linki itp. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 10 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak samo wszystko robisz jak z polskimi
- jezeli dodawałeś do polskich katalogow, to dodajesz do anglojęzycznych - jeżeli preclowałeś w polskich preclach, to preclujesz w anglojęzycznych - itd są też SWL'e, które wspomagają pozycjonowanie na inne rynki niz tylko PL oczywiście są pewne niuanse, ale na tym etapie powinno wystarczyć to co napisałem ![]() -------------------- Rachunkowość w biurze we Wrocławiu: biuro rachunkowe wrocław, miejca parkingowe przy Okęciu parking Okecie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 466 Pomógł: 11 Dołączył: 21.09.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jeżeli ktoś byłby tak miły i może dał "cynk" na jakieś katalogi katalogów w anglojęzycznych wersjach? ew. jakieś SWLe wyżej wspomniane.
Byłbym wdzięczny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:56 |