![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wiec potrzebuje:
2 doswiadczonych dobrych programistow (php mysql mile windziane inne) potrafiacych czynic cuda:) 2 grafikow do UNIKALNEJ grafiki dopasowanej do prac programistow MILE WIDZIANNI "znajomy"ktorzy potrafia wspolpracowac!! A wiec pomyslem jest zalozenie gigantycznego serwisu dla mlodziezy (pewnie myslicie to nie przejdzie tego jest duzo) ale ja nie mowie o amatorce mowie o gigantycznym serwisie na wielka skale ja mam kasy i pomysly ty masz talent i jestes jednym z w/w pisz do mnie (mozeliwie przewidywane DROBNE wynagrodzenie ,lecz nie skuupuje skryptow chyba ze tanio:P) Kontakt gg: 4677345 (jestem po godzine 20) e-mial guszczyn@hotmail.com TYLKO POWAZNE ZGLOSZENIA!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm ..
http://www.webmastertalk.pl/poszukuje-inwestora-t-870.html Już wiemy skąd "mam kasy" .. Aha - napisałem do operatora numeru 71880 o naruszeniu regulaminu korzystania z jego usług. Polecam słownik języka polskiego, wstawienie ładniejszych zdjęć na fotka.pl i poczekanie 162 dni do pełnoletności ![]() pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przenieście do działu humor, kolejny który myśli że zwojuje świat następną kopią naszej klasy albo innego facebooka
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
...nie mowie o amatorce mowie o gigantycznym serwisie na wielka skale ja mam kasy i pomysly... i ...mozeliwie przewidywane DROBNE wynagrodzenie... Skoro masz kasę na utrzymanie hiper mega gigantycznego serwisu to dlaczego nie możesz zaoferować godziwego wynagrodzenia? Kolejny dzieciak napalony na jakiś serwis i mający odłożone na ten cel 30 zł kieszonkowego. Powodzenia! ![]() // Edit: Swoją drogą: przebiłeś wszystkich, którzy piszą w podobnym stylu co ty. Zazwyczaj możemy przeczytać, że na razie dany osobnik nie oferuje wynagrodzenia (lub niewielkie) ale gdy serwis zacznie przynosić dochody to oferuje udział w nich. Ty nawet tego nie napisałeś ![]() Ten post edytował phpion 4.11.2008, 08:17:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam tą kolejną żenującą ofertę.
A skoro wynagrodzenie jest "możliwe" to znaczy, że równie dobrze może go nie być. Dorzucam tag [wolontariat]. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:38 |