![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z formą wyniku zapytania sql zapisanego w skrypcie php. Napisałem coś takiego
Kod </p>$zapytanie = "SELECT MAX( nr_pozycji ) FROM oferta"; $pozycja = mysql_query($zapytanie); $pozycja = ($pozycja + 1); $zapytanie = "INSERT INTO `klient`.`oferta` ( `nr_pozycji` , `opis` , `cena_zl` , `cena_gr` , `nazwa_obrazka` ) VALUES ('".$pozycja."', '".$dane['opis']."', '".$dane['cena_zl']."', '".$dane['cena_gr']."', '".$plik_nazwa."')"; $dane = mysql_query($zapytanie);<p style="margin-bottom: 0cm;"> I nie dodaje mi nowego rekordu. Jeśli wpisze ręcznie to wszystko działa. Jesli chce wypisac przez echo wartosc zmiennej pozycja to zawsze wypisuje mi: Cytat Resource id #4 Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
zobacz sobie funkcje
http://php.net/mysql_fetch_assoc bo nie umiesz pobierac danych. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:21 |