![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-day- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czesc wszystkim a wiec chciałem napisac sobie ukrywanie kategori czyli zaznaczone nie widoczne w profilu juz napisałem takie cos
wszystko działa zaznacza i zapisuje do bazy w postaci np [cat15] czyli kategoria która ma id 15 i chciałbym zeby kategoria np o id 15 którą zaznaczylem nie była widoczna w liscie kategori podaje tu zapytanie które wyświetla kategorie
prosze o pomoc przy tym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Z drugiej strony kabla Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz dodać jeszcze jedną kolumnę przecież z nazwa np. show, jeśli by było np. 1 to pokazuje, a jak 0 to nie pokazuje. Wszystko by było oparte na mysql.
-------------------- PHP & MySQL
|
|
|
-day- |
![]()
|
Goście ![]() |
też o tym myślałem ale nie ma takich możliwosci a dlaczego bo tabela z kategoriami jest oddzielona od tabeli users i nie ma możlwości takiej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Z drugiej strony kabla Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może tak na pliku tekstowym ? np. tak.
stworzy to tablice, każdy wiersz to będzie nowe miejsce w tablicy i możesz przeszukać ją w poszukiwaniu danej kategorii. Jeśli np. by znalazł to by automatycznie nie pokazywał tej kategorii ![]() Pozdrawiam Ten post edytował raptorx 3.11.2008, 22:18:06 -------------------- PHP & MySQL
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 07:48 |