![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.php
Zawiera tabelę a pod nią formularz wprowadzania danych do niej zakonczony submitem. Przesyła on dane do 2.php ktory dodaje dane do bazy danych i wyswietla informacje ze dane zostaly dodane. A po 2 sekundach się przeładowuje wracając do pliku 1.php Mój problem polega na tym, że nie wiem jak technicznie przesłać zmienne bez submita z 2.php do 1.php. Ktoś może mnie naprowadzić? Dodatkowo podam działanie całej aplikacji. 1) Wybieram na jednej stronie turniej i submitem przechodzę z danymi do następnej strony 2) Na tej stronie uzupełniam dane turnieju w 2 inputach i dalej submitem przesylam do nastepnej strony 3) Na trzeciej stronie mam tą tabele z 1.php z forumularzem dodawania wyników do wybranego turnieju oraz tworzę w php jedną tablicę z inputa z 2 pkt. I dalej potrzebuję zrobić to co napisałem na początku, żeby na nowo nie wypełniach tych dwóch inputów z 2 pkt ![]() Jakieś naprowadzenie jak powinieniem to zrobić? Chciałbym uniknąć submita w 2.php ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
sesje. najlepsze rozwiązanie moim zdaniem w twoim problemie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 518 Pomógł: 18 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko mozesz zrobic w 1 pliku php. Robisz tylko ifa ktory sprawdza co znajduje sie w sesji lub w gecie i uruchamia okreslony kawalek kodu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:43 |