![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to dobry dział, ale tak czy siak napisze tu
![]() Zrobiłem sobie flashowe menu w programie 123 Flash Menu. Wkleiłem cąły kod itp jak kazali i mam dwa problemy 1. (mniej ważny, najbardziej zależy mi na 2) Menu pokazuje się nad całą stroną, a nie w tabeli, w której chcę 2. Przy rozwijaniu menu przesówa sie cała strona tutaj link do mojej testowej stronki flasha z błędem: http://swiatdiablo.hekko.pl/ Bardzo proszę o szybką pomoc, będę wdzieczny :s -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Dla elementu color_id dajesz styl
Kod position: absolute;
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ztobiłem co kazałes i nie pomogło na żaden z tych 2 problemów
-------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
ztobiłem co kazałes i nie pomogło na żaden z tych 2 problemów Nie nie zrobiłes bo dales Kod document.getElementById('color.id.').style.position="absolute"; a ja łatwo da sie zauwazyc to pożądany element ma id "color_id" co nie jest trudno zauwazyc, Poza tym po co tak? Kod <div id="color_id" style="position: absolute;">
Ten post edytował wookieb 1.11.2008, 18:43:33 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:58 |