![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
O nas:
Comflex A/S firma działająca w branży Technologii Informatycznych, w szczególności dostarczania Internetu, telefonii i TV Kablowej na terenie Danii. Oferta: Poszukujemy osoby na stanowisko programisty PHP. Wymagania:
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV i portfolio na adres gdzien@gmail.com Prosimy o dopisanie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacyjnych (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych)Oferty bez powyższej klauzuli nie będą rozpatrywane. W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt mailowy na adres gdzien@gmail.com Polski oddział Comflex Starokościelna 4 41-400 Mysłowice 697 47 11 90 __ http://www.comflex.dk Comflex A/S Roskildevej 342D 2630 Tĺstrup Ten post edytował gdzien 31.10.2008, 19:12:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
po 1 gdzie nas kieruje link ktory wkleiles ? http://www.emarketingexperts.pl/ nie jest taki sam jak przedstawiasz
po 2 co to za e-mail ? Twoj prywatny ? tzn ze kto zatrudnia Ty ? po 3 ogloszenie wydaje sie malo wiarygodne wiec idzie do poszukuje ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
po 1 gdzie nas kieruje link ktory wkleiles ? http://www.emarketingexperts.pl/ nie jest taki sam jak przedstawiasz po 2 co to za e-mail ? Twoj prywatny ? tzn ze kto zatrudnia Ty ? po 3 ogloszenie wydaje sie malo wiarygodne wiec idzie do poszukuje ... 1) Przepraszam przeoczenie - skopiowalem sobie wzor innego ogloszenia, nei zauwazylem, ze link po zmianie pozostal ten sam. 2) Ja przeprowadzam rekrutacje na polecenie szefa, jestem osoba pierwszego kontaktu, dalej ja przekazuje porfolio do szefa. Jestem przedstawicielem w polsce. Podalem maila prywatnego, bo jego czesciej sprawdzam niz firmowego, jesli jednak chcesz zweryfikowac autentycznosc i moja prace w firmie to wyslij maila na gd@comflex.dk i daj mi znac na gdzien@gmail.com - odpisze z comflex.dk - po prostu bardzo rzadko tam zagladam. 3) Co jest malo wiarygodne w tym ogloszeniu? Pilnie potrzeba nam dobrego programisty. Prosze wyjasnij cos wydaje sie malo wiarygodne, bo bardzo powiało subiektywizmem. W opisie forum jest, ze za podanie płacy w poście trafi to do przypiętych, a nie gdzies do poszukuje... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
nie będę wchodził w polemikę.
Jeżeli poszukujecie dobrego progrmiastę nalezy włożyć w to minimum starań a w tym wypadku jest całkowicie odwrotnie. Uzasadnienie co do e-mila jest ... dziwne NIe przeniose tego ogłoszenia bo nie wiemy: - kto zatrudnia (oddział Polski czy firma zagraniczna) , - gdzie będzie pracował dany człowiek - wskazujesz e-mail prywatny do wysyłania zgłoszeń i każesz pisać stopkę o przetwarzaniu ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
nie będę wchodził w polemikę. Jeżeli poszukujecie dobrego progrmiastę nalezy włożyć w to minimum starań a w tym wypadku jest całkowicie odwrotnie. Uzasadnienie co do e-mila jest ... dziwne NIe przeniose tego ogłoszenia bo nie wiemy: - kto zatrudnia (oddział Polski czy firma zagraniczna) , - gdzie będzie pracował dany człowiek - wskazujesz e-mail prywatny do wysyłania zgłoszeń i każesz pisać stopkę o przetwarzaniu ... 1) Oddział polski - praca w Mysłowicach - programista powinien byc na tyle bystry by to dla niego nie byla zagadka, skoro jest w tytule napisane [Mysłowice] 2) Jak wyżej. 3) Podejmując pracę obowiązuję sie do zachowania tajemnicy zawodowej - więc adres nie ma znaczenia. 4) Uzasadnienie co do E-Maila jest normalne 5) Minimum starań włożyłem, nie wiem skąd takie negatywne nastawienie do mnie, [MODERACJA] [MODERACJA] Jak widać - negatywne nastawienie było uzasadnine - sam to jednoznacznie udowodniłeś. Zamykam temat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 01:55 |