![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam standardowy skrypcik do ściągania plików z serwera z wykorzystaniem headera:
Umyślnie nie wstawialem typu MIME bo sam sobie ladnie dobiera, a rodzajów plików mam kilka (txt, jpg, pdf, gif, cpp). Otoz problem mam z plikami cpp. Są to źródła programów. Wypluwa mi bląd: Kod Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected. Próbowałem zmieniać MIME na inne, nie pomogło. Po ustawieniu na 'application/octet-stream' chce ściągać plik php. Wygooglałem, że problem jest ze znakami nowej linii, tzn ze header sie z nimi "nie lubi". Jakiś mądrzak zaproponował użycie urlencode(); ale niewiele mi to daje skoro plik wczytuje przez readfile();. Dziwi mnie to że pliki txt pobiera poprawnie a ma problem cpp Z góry dziękuję za pomoc ![]() -------------------- Psik!! A masz!! ...chamie - Porucznik Borewicz
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moze zamiast readfile uzyj file_get_contents...
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:31 |