![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam maly dylemat ktory nie wiem jak rozwiazac.
Miedzy innymi chce zrobic pisanie modulow online problem polega na tym ze zeby zrobic takie cos musialbym miec 4 pola textarea dla: -Pliku konfiguracyjnego -Pliku z funkcjami -Pliku z kodem -Ewentulanych zapytan sql do tworzenia tabel w bazie I brzydko by to wygladalo i w ogole tak jakos mi nie pasuje miec 4 pola textarea i kazdy swoje ewentualne bledy wiec chcialbym zrobic za pomoca kilka krokow pierwszy np tworzenie pliku konfiguracyjnego potem pliku z funkcjami etc tylko nie wiem jak zapisywac te kroki czyli co zostalo wpisane w pierwszym kroku w polu dla tworzenia pliku konfiuracyjnego i w krokac dalej zeby na samym koncu byl button ktory bedzie zapisywal wszystkie kroki naraz myslalem nad zapisywaniem danych w polach hidden ale czy nie jest to glupie moze znacie jakies inne rozwiazania P.S mam nadzieje ze da sie zrozumiec mojego posta Ten post edytował marcio 30.10.2008, 21:27:57 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:30 |