![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 4 Dołączył: 30.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zadałem zapytanie do bazy i otwrzymałem wynik w moim przypadku
$wiersz[0] i $wiersz[1] każdy z nich ma dokładnie 4 wartości, mój problem wyglada nastepująco: gdy kod wyglada tak : CODE for ($licznik = 0; $wiersz = mysql_fetch_row($zapytanie); ++$licznik) { $tablica_xxx[$licznik] = $wiersz[0]; $tablica_yyy[$licznik] = $wiersz[1]; echo "$tablica_xxx[$licznik] - $tablica_yyy[$licznik] "; } wtedy wszystko gra wyświetla mi elegancko to co trzeba ale kiedy zapisuje to tak : CODE for ($licznik = 0; $wiersz = mysql_fetch_row($zapytanie); ++$licznik) { $tablica_xxx[$licznik] = $wiersz[0]; $tablica_yyy[$licznik] = $wiersz[1]; } for ($licznik = 0; $wiersz = mysql_fetch_row($zapytanie); ++$licznik) { echo "$tablica_xxx[$licznik] - $tablica_yyy[$licznik] "; } nic sie nie wyświetla , a gdy zapisuje w ten sposób : CODE for ($licznik = 0; $wiersz = mysql_fetch_row($zapytanie); ++$licznik) { $tablica_xxx[$licznik] = $wiersz[0]; $tablica_yyy[$licznik] = $wiersz[1]; } for ($licznik = 0; count($tablica_xxx); ++$licznik) { echo "$tablica_xxx[$licznik] - $tablica_yyy[$licznik] "; } owszem wyświetla wyniki ale oprócz tego rozszerza mi strone aż do nieskończoności tak jak by petla nie była "domknieta" Czemu tak sie dzieje, gdzie popelniłem błąd i jak to rozwiązać z góry dzieki za pomoc Ten post edytował ultra_18 30.10.2008, 12:40:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:49 |