![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Mam kod: plik.php <table bgcolor=green> <tr> <td> <form action="plik_wynik.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="2000000"> <h4> Zaladuj ten plik: <input type="file" name="plik" size=8> </td> </tr> <tr> <td align=center> <input type="submit" value="Wyslij plik"> </td> </tr> </form> </table> nastepnie w pliku 'plik_wynik.php' mam nastepujace warunki if($_FILES['plik']['error']>0) { echo '<h4> Problem: '; switch ($_FILES['plik']['error']) { case 1: echo 'Rozmiar pliku przekroczyl wartosc upload_max_filesize'; break; case 2: echo 'Rozmiar pliku przekroczyl wartosc max_file_size'; break; case 3: echo 'Plik wyslany tylko czesciowo'; break; case 4: echo 'Nie wyslano zadnego pliku'; break; } exit; } if (isset($_FILES['plik'])) { if(UPLOAD_ERR_OK==$_FILES['plik']['error']) { if(is_uploaded_file($_FILES['plik']['tmp_name'])) { if (move_uploaded_file($_FILES['plik']['tmp_name'], 'wyslane/'.$_FILES['plik']['name'])) { print ("<h4> wyslano plik </h4>"); $plik=$_FILES[plik][name]; $zapytanie=mysql_query("Insert into plik_wyslany (`id_plik`,`nazwa`) values('','wyslane/$plik')"); } else print ("Niestety"); } else print ("Nie probuj"); } else print ("wystapil blad"); } else print ("nie wyslano"); I WLASNIE MAM PROBLEM ZEBY TEN PLIK POBRANY Z DYSKU ZOSTAL DODANY DO BAZY MYSQL A NASTEPNIE NP ZEBY WYSWIETLIC SCIEZKE TEGO PLIKU I MOZNA BY BYLO SCIAGNAC NA DYSK TWARDY. PROSZE O POMOC, DZIEKUJE |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:39 |