![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2008 Skąd: Łuków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstyd mi jak cholera ale musze sie przyznac do tego: nei moge sobie poradzic z html'em ;d
Moj problem jest nastepujacy. Mam tabele: 2 kolumny. W lewej kolumnie tabela z 1 kolumna i 37 wierszami w prawej kolumnie tabela z 1 kolumna i x wierszami. i teraz problem: jak wymusic na tabeli z lewej kolumnie zeby wyrownywala w pionie do gory? jak na razie bezczelnie ustawia sie na srodku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2008 Skąd: Łuków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do ktorej tabeli??;>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <tr valign="top"> ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstyd mi jak cholera ale musze sie przyznac do tego: nei moge sobie poradzic z html'em ;d Moj problem jest nastepujacy. Mam tabele: 2 kolumny. W lewej kolumnie tabela z 1 kolumna i 37 wierszami w prawej kolumnie tabela z 1 kolumna i x wierszami. i teraz problem: jak wymusic na tabeli z lewej kolumnie zeby wyrownywala w pionie do gory? jak na razie bezczelnie ustawia sie na srodku ![]() A musiałeś robić zagnieżdżone tabele? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 01:35 |