![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam modułu pod phpbb który działałby na postawie filtra.
Odpowiednio by informował o postach w których zostały użyte podejrzane słowa. Czy ktoś coś takiego ma albo czy da sie to osiągnąc w phpbb bez modułów ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem to zbędne poniewaz w panelu administratora w phpbb masz Zabroń nazwy i tam wpisujesz słowa a przecież możesz edytować posty, moderatorzy moga ci pomagać to jest zbędne tylko skrypt zwalnia
![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety ale chodzi o to żeby o takiej kontroli nie mieli wogóle pojęcia użytkownicy.
A ułątwiłooby moderatorom znaleznie podejrzanych |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz 2 kroki do wykonania:
1. Otwórz w Notatnik ® plik który się wyświetla przy pokazywaniu, że taka nazwa jest nie dozwolona i plik z polskim tłumaczeniem 2. zmień treść komunikatu jaki jest widoczny w przypadku takiego błędu 3. poniżej funkcji [manual:8e1b5ea47c]print[/manual:8e1b5ea47c] (lub podobnej) która wyświetla w/w komunikat dodaj wywołanie funkcji [manual:8e1b5ea47c]mail[/manual:8e1b5ea47c] z odpowiednimi parametrami... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
hee dzięki kolego Bakus za propozycje.
A co domu wkurzłem sie inapisałem bo nie chiało mi sie szukać. Wystarczyło ładnie4 rozbebeszyć phpbb i dopisac co trzeba. php to nie był problem problem to było lenistwo. Pisałem własny parser do smarty i nie chcało mi sie takich głupot pisać. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:12 |