![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Częstochowa/Dubidze Ostrzeżenie: (70%) ![]() ![]() |
witam
chciałbym na swojej stronie umieścić odtwarzanie plików o formacie .flv ściągam odtwarzacz flowplayer ale nie mogę go skonfigurować. jest jakis sposob zeby w inny sposob odtworzyc ten filmik? pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 1.10.2006 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym przypadku poleciłbym ci raczej JavaScript. PHP nie został stworzony do takich rzeczy
![]() -------------------- Przyjaciół można mieć fałszywych. Wrogowie są zawsze prawdziwi - ojciec chrzestny
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Częstochowa/Dubidze Ostrzeżenie: (70%) ![]() ![]() |
no ok pobrałem ale jak z tego skorzystać ;/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 1.10.2006 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wyślij pliki player.swf i swfobject.js z zipa na serwer.
2. Wrzuć też wszystkie obrazki/dźwięki/filmy które chcesz pokazać w playerze 3. Umieśc teraz playera na stronce, za pomocą tego kodu Kod <script type='text/javascript' src='swfobject.js'></script> <script type='text/javascript'> var s1 = new SWFObject('player.swf','player','400','300','9'); s1.addParam('allowfullscreen','true'); s1.addParam('allowscriptaccess','always'); s1.addParam('flashvars','file=video.flv'); s1.write('preview'); </script> Przetłumaczyłem specjalnie dla ciebie. Jak mniewam zamiast video.flv dajesz to co chcesz odtworzyć. Ten post edytował Onliner 29.10.2008, 23:14:04 -------------------- Przyjaciół można mieć fałszywych. Wrogowie są zawsze prawdziwi - ojciec chrzestny
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 10:35 |