![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
cześć , tworzę mały cms i jeżeli chcę dodać artykuł ktory zawiera kod PHP to wyrzuca mi błąd
.Pewnie server probuje interpretować podany kod. chce dodac np. : taka tresc do artykuly
i nie daje rady. Jakies proste elementy kodu da sie wstawic np.
do wstawianie rekordu do bazy uzywam takiej funkcji
Zwykle artukuly dodaja sie poprawnie , ale jak gdzies napotka na 'trudny' kod php to nie moge wstawic rekordu. dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 4 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o tą funkcję to z niej nie korzystałem:
Proponuje: funkcja ta dodaje tzw. slashe czyli / przed znakami specjalnymi. A do czyszczenia z shlashy stosuj:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
probowalem ... nie dziala :/
ciagle wywala mi takie cos przy 'ciezkiej' zawartosci artykulu tkie cos : Forbidden You don't have permission to access /artykul_post.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------- ale jak dodaje jakis normalny teskt czy kod php to jest ok , ale czasem wywala jak w tym kodzie co podalem wczesniej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:20 |