![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie:
Chce zeby spacja byla wartoscia x jak to zrobic? $x=a ale za "a" ma byc spacja ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nieeeee no - rozwaliles mnie tym pytaniem :-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2002 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to pytanie oby napewno wymaga odpowiedzi
![]() ![]() -------------------- "Praca ma sens dotąd, dopóki uczysz się w niej czegoś nowego..."
Wasztat lokalny: Winda XP; Paj 2000; j |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam pytanie:
Chce zeby spacja byla wartoscia x jak to zrobic? $x=a ale za "a" ma byc spacja ![]() $x="a "; z tak ogromna wiedza o php napewno daleko zajdziesz buehehe -------------------- Polacy Nie Gęsi Swój Portal Mają !!
...:[Red. Nacz. PPS]:... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$x = 'spacja'; :wink:
lub $x = ' '; ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2002 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat $x = 'spacja'; :wink:
lub $x = ' '; ![]() Bardzo podoba mi sie ten zapis ! naprawde fajny. dobra robota BzikOS ![]() -------------------- "Praca ma sens dotąd, dopóki uczysz się w niej czegoś nowego..."
Wasztat lokalny: Winda XP; Paj 2000; j |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam pytanie:
Chce zeby spacja byla wartoscia x jak to zrobic? $x=a ale za "a" ma byc spacja ![]() 8O ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast drwić moglibyście człowieka uświadomić... Zastanawiam sie który post będzie zawierał odpowiedź na pytanie...
-------------------- pozd.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zamiast drwić moglibyście człowieka uświadomić... Zastanawiam sie który post będzie zawierał odpowiedź na pytanie... ja widze juz dwa z dokladna odpowiedzia.
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam pytanie:
Chce zeby spacja byla wartoscia x jak to zrobic? $x=a ale za "a" ma byc spacja ![]() odpowiedź padła Kod $x = "a ";
$x = "a "; $x = chr(65).chr(32); //numerow dokładnie nie pamiętam $x = "a"." "; $x="a"; $x.=" "; I NIE BRECHTAĆ. KAŻDY KIEDYŚ ZACZYNAŁ! KAŻDY MIAŁ KIEDYS ATARI, CZY C-64 I PODOBNE PROBLEMY, MOŻE NIE? -------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam pytanie:
Więc wydaje mi się, że jakubossowi nie chodziło o to, aby spacja była po literza "a", tylko zamiast.
Chce zeby spacja byla wartoscia x jak to zrobic? $x=a ale za "a" ma byc spacja ![]() Przynajmniej ja tak to zrozumiałem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drogi JakuBOSSie:
Kod $x = " ";
$x = " "; $x = chr(32); $x = ' '; $x.= " "; - do wyboru do koloru! -------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 07:29 |