![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć.
Zmieniłem tytuł strony w notatniku i zaczęły se problemy. Strona przestała funkcjonować, przestały działać linki. Jedyna zmianą była właśnie zmiana tytułu. Czy ktoś wie w czym może być problem? |
|
|
|
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
nazwę pliku? czy co? bo tylko tak może przestać działać.
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
nazwa pliku ta sama, zmieniłem tylko tytuł
było tak
zmiana
nic więcej nie ruszałem. Wgrałem ten plik na serwer i strona główna wyświetla się ale linki nie działają // pamiętaj następnym razem o bbcode ~batman Ten post edytował batman 27.10.2008, 10:30:05
Powód edycji: poprawiłem bbcode ~batman
|
|
|
|
| -gox- |
|
|
Goście |
Ja tu nie widze zadnych linkow...
Nie moglo nic sie schrzanic po takich zmianach Usciac na spokojnie i zastanow sie co mogles popsuc. |
|
|
|
|
|
|
|
nie widać linków bo nie wklejałem całej strony.
Otworzyłem plik index.php notatnikiem i tylko zmieniłem wartość dla title. wgrałem taki plik na serwer i owszem strona główna się pojawiła ale nie da się wejść w kolejne kategorie(linki) |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%)
|
Czy mi się zdaje czy Ty chciałeś sformatować title za pomocą bbcode ?
Edit: nvm@above Z tego co widzę to jakaś wersja demonstracyjna sklepu. Tak przynajmniej wynika z oryginalnego tytułu. Prawdopodobnie skrypt zawiera jakiś mechanizm chroniący go przed niepowołaną modyfikacją. Przykro nam z tym Ci nie pomożemy - nie wspieramy piractwa. Jesteś zainteresowany tamtym oprogramowaniem - zakup je! -------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
|
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
wydaje Ci się empathon po zmianie batmana zostało. a co do topicu to strzelam chmody sie pozmieniały innym plikom? kurde nie wiem... to jest niemożliwe... z zmień z powrotem na to co było wcześniej.
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
|
zmieniłem na wcześniejszą wersje i wszystko gra, chyba to czary bo innego tytułu nie przyjmuje
Czy mi się zdaje czy Ty chciałeś sformatować title za pomocą bbcode ? Edit: nvm@above Z tego co widzę to jakaś wersja demonstracyjna sklepu. Tak przynajmniej wynika z oryginalnego tytułu. Prawdopodobnie skrypt zawiera jakiś mechanizm chroniący go przed niepowołaną modyfikacją. Przykro nam z tym Ci nie pomożemy - nie wspieramy piractwa. Jesteś zainteresowany tamtym oprogramowaniem - zakup je! zakupiłem je całkowicie legalnie, wersja demonstracyjna roboczy, bo zakupiłem też szablon , żadnego piractwa tu nie ma |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%)
|
W takim razie zwróć się z prośbą o support do producenta oprogramowania.
-------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
A może po prostu przy edycji notatnikiem zmienia się kodowanie i dlatego krzaczy?
|
|
|
|
|
|
to jest możliwe pod warunkiem że linki zawierają polskie znaki. sprawdź to.
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
|
niektóre linki zawierają polskie znaki
http://www.zuhamar.pro24.pl/sklep/index.php w ten sposób to nawala, wysłałem zapytanie do producenta i zobaczymy |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 02:54 |