![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No więc chciałbym do mojego skrypty dodac skryp który będzie sprawdzał ilosc oraz typ znaków w formularzu rejestracji
Czy mógłby ktos to zrobić ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
nie wiem czy chcesz to zrobić dynamicznie (javascript) czy statycznie(php)
jeśli statycznie to strlen() powinien Ci pomóc. niestety w js nie jestem biegły wiec nie pomogę. ale pewnie nie ma żadnych mecyji. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj if'a i funkcji strlen();
np.:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mógłbys zamiescic to w moim skrypcie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podałem ci już cały przykład ty musisz tylko pozmieniac zmienne i liczbę znaków w if'ach
takie to trudne? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Owszem ;-) Wkoncu jestesmy w przedszkolu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
ale nie w gotowych rozwiązaniach... daliśmy Ci wskazówkę powinieneś wiedzieć jak to robić.
nauka na błędach jest najlepsza.... btw. tu nie można mówić o błędach bo wszystko masz podane a to co chcesz zrobić zawiera się w kilku linijkach i przebiegłości programisty. ale z Ciebie leń. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ale z Ciebie leń. ZGADZAM SIE z Tobą. ![]() Mozesz to dodac do ifa gdzie sprawdzasz czy token jest ok
nauka na błędach jest najlepsza.... ![]() P.S. Mam nadzieje że ktoś nie zamknie tego tematu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:36 |