![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem nowy na forum i mam pytanie dotyczące rejestracji na stronie. Jak taką zrobić??
Najlepiej żeby resjestracja miała jakieś zabezpieczenia np. -2x Chasło -Kod z obrazka -Nick -Miejscowośc -Kobieta/Męszczyzna -E-mail zeby wysłąc tam potwierdzenie -Data Urodzenia -Akceptacja warunków Z góry dziękuje za pomoc i proszę o jedno nie odsyłac do google bo juz nie mam siły szukac:D |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Witaj,
Czy możesz pokazać co do tej pory sam zrobiłeś? Z czym konkretnie masz problem, czego nie rozumiesz? Jeśli nie masz o tym na razie zielonego pojęcia, to najlepiej ściągnij jakiś skrypt rejestracji użytkowników i go przeanalizuj. Pytanie "Jak taką zrobić??" jest absolutnie nie na miejscu, bo tego możesz się dowiedzieć sam. Przeszukując to forum znajdziesz setki tematów dotyczących rejestracji (to nie google ![]() Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 09:51 |