![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Czy wie może ktoś na jakim skrycie jest serwis spryciarze.pl? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co słyszałem - Joomla
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Joomla? To żart? Nawet nie trzeba być specjalistą, żeby stwierdzić, ze to na pewno nie joomla.
Jak dla mnie jest to ich własny cms. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A żebyś się ~Kildyt nie zdziwił
![]() spryciarze.pl faktycznie stało przez długi czas na Joomla! Dopiero po wygraniu konkursu organizowanego przez barcamp.pl i zdobyciu inwestora przeszli na autorskie rozwiązania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam Się z Kildyt To jest ich własny css Mam kontakt z administratorem serwisu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam Się z Kildyt To jest ich własny css Mam kontakt z administratorem serwisu -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() No no no, własny css - szacunek ;-). -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poważna sprawa. CSS mogą mieć własny ale samemu skroić HTML to już wyczyn.
Nie macie informacji czy też HTML jest ich? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całkiem niedawno byli na cake-u. Po adresach stron i formularzach widać, że albo są dalej albo przejeli tylko konwencje nazewnictwa.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, czy ktoś mi może powiedzieć odnośnie szaty graficznej ? w jakim programie była wykonana
![]() -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, czy ktoś mi może powiedzieć odnośnie szaty graficznej ? w jakim programie była wykonana ![]() Nie wiem. Może w paincie? ;-). Przecież ta grafika to żadna rewelacja. Jest standardowa i szablonowa. Takie coś można wykonać w pierwszym lepszym edytorze. Btw. Skąd my to mamy wiedzieć? Autorów zapytaj ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Speedy chyba nie zrozumiałeś autora postu na który odpowiedziałeś
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moli, to wytłumacz co autor miał na myśli, bo zrozumiałem dokładnie to samo co Speedy.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bo to pytanie delikatnie ocieka ironią
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nareszcie, a myślałem już że to ja źle zrozumiałem i autor stoi przed życiowym dylematem naprawdę
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:54 |