![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 24.01.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Poniżej przedstawiam kod do pobrania pliku:
Chodzi mi o przeglądarkę IE, u mnie plik się sciagą natomiast u sporej rzeszy osób pojawią się błąd w postaci krzaków w oknie, generalnie plik się nie ściąga ![]() dodam, że pliki do pobrania to *.doc albo *.xls Bardzo proszę o POMOC! Ten post edytował kusiu 24.10.2008, 12:05:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tego kodu (z manuala):
Oczywiście ustaw dobrą nazwę i MIME. -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 24.01.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Spróbuj tego kodu (z manuala):
Oczywiście ustaw dobrą nazwę i MIME. Niestety nie pomaga. Pod IE np zapisuje sie ten plik jako .php Generalnie caly schemat pobierania pliku wyglada następujaco: <a href='pobierz.php?id=".$row['idw']."' target='_blank'>".$row['nazwa']."</a> a w pliku pobierz.php teraz jest:
Na FF i u niektorych na IE7 dziala, a pod IE6 i u nielicznych pod IE7 sie sypie :/ Ten post edytował kusiu 24.10.2008, 12:35:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:34 |