![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam kolejny problem odnośnie bazy danych i serwisu www. Rozchodzi się o to, przez formularz na stronie wprowadzam dane osoby + zdjęcia po zapisaniu wyświetla mi się lista dodanych rekordów. Po 100 rekordzie tworzy się nowa strona gdy klikam na nią ładuje się ale przenosi mnie na górę 1 zamiast na 2. Nie mam zielonego pojęcia co to możne być proszę o pomoc specjalistów! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
podaj kod pliku który źle działa to może ci coś poradzimy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde abym ja to wiedział który to ...
LISTA: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Domyślam się że to nie ty pisałes stronę
![]() teraz pytanie-znasz php? jesli nie to nasza pomoc nic ci nie da , chyba że liczysz na gotowca oraz że przeanalizujemy wszystkie pliki w ktorych może byc błąd...jesli tak to temat bardziej pasuje do działu Giełda ofert. A jesli znasz to sam poszukaj pliku odpowiadającego za to o czym piszesz pobaw się w nim i dopiero jak nie będziesz czegoś wiedział daj nam znać dając konkretny kod , wtedy na pewno ktoś ci coś doradzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
No dobra:D
A moze coś tutaj jest nie tak?:
Ten post edytował Cysiaczek 24.10.2008, 21:06:41
Powód edycji: zmieniłem bbcode (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znasz pojęcie czytanie ze zrozumieniem?
Cytat A jesli znasz to sam poszukaj pliku odpowiadającego za to o czym piszesz pobaw się w nim i dopiero jak nie będziesz czegoś wiedział daj nam znać dając konkretny kod , wtedy na pewno ktoś ci coś doradzi Cytat No dobra:D A moze coś tutaj jest nie tak?: Może tak/... no jest tu coś nie tak ![]() Ten post edytował Wykrywacz 24.10.2008, 14:46:13 |
|
|
![]()
|
|
Może nie wszyscy są tacy "boscy" z PHP jak ty @Wykrywacz (wiozłeś to pod uwagę?), udajesz nadętego bufona który w poważaniu ma to że nie wszyscy się znają na PHP i szczerze zastanawiam się nad tym kto jest tu większym noobem. Ale kiedyś ty trafisz na taką osobę jak ja na Ciebie w tematyce której ty nie ogarniasz i zobaczysz jak to jest miło czekać na odpowiedz a wspomnę, ze zależny mi na tym cholernie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
na samym poczatku kodu daj:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
niestety nie pomoglo:(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nie traktuj wszystkiego, co Ci ~nospor napisał literalnie. Wstaw jako nazwę klucza nazwę zmiennej, która wskazuje aktualną stronę, albo na początku skryptu wstaw kod
Inna metoda: Zamień
na
I zobacz, czy skrypt pokaże stronę numer 2 Jeśli tak, to zastosuj wspomniany extract(), albo włącz register_globals w pliku php.ini Pozdrawiam przenoszę na przedszkole -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Niestety także nic:(
Ten kod to śmietnik jest ale niestety muszę się tym zająć :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a przy okazji dodaj do nazwy tematu odpowiednie tagi, zgodnie z wymaganiami dla działu Przedszkole, w przeciwnym razie poleci warn...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:05 |