![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 3 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem klasę, która automatycznie generuje nazwy i linki dla danych stron znajdujących się w katalogu.
Przykład wykorzystania
Wiem że koncepcji rozwiązania problemu jest tyle co programistów ![]() Pozdrawiam -------------------- Life is a game, continue playing and try to be a pr0.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm...mnie się na przykład nie podobają linijki 7-16. Po co robisz tablicę, skoro możesz od razu wyświetlić linki?
U ciebie
Moje
Pozdrawiam -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 3 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gox takiej optymalizacji to ja się nie spodziewałem
![]() ![]() Po wpisaniu wartości np. 187 [takiego pliku w indexie tablicy nie mam] pojawia się błąd ![]() Czyli będzie tak ![]() ![]()
Pozdrawiam Ten post edytował Czapla 23.10.2008, 17:57:16 -------------------- Life is a game, continue playing and try to be a pr0.
|
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
Da sie:
|
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
a moze lepiej w ten sposob hmm?
|
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
czekaj bo znowu dalem ciala...
|
|
|
![]()
|
|
Ta ostatnia jest imo najlepsza zwłaszcza z punku widzenia OOP i rozbijania modelu na mniejsze elementy
![]() P.S Pomógł się należy, ale piszesz jako gość ... -------------------- Life is a game, continue playing and try to be a pr0.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:56 |