![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój kolejny nieszczęsny problem.
Tak więc próbuje zrobić tak: Kod $wczytanie = mysql_query("select $rzecz from `stoisko` where `ID_gracza` = '$id'"); $t_wczytanie = mysql_fetch_array($wczytanie); I nie mogę wczytać zmiennej $t_wczytanie['$rzecz']. Czy ktoś może dać mi na to rozwiązanie?? probowałem Kod $wczytanie = mysql_query("select ".$rzecz." from `stoisko` where `ID_gracza` = '$id'"); $t_wczytanie = mysql_fetch_array($wczytanie); Kod $wczytanie = mysql_query("select '.$rzecz.' from `stoisko` where `ID_gracza` = '$id'"); $t_wczytanie = mysql_fetch_array($wczytanie); itd. Ale nic nie pomogło ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś $t_wczytanie[$rzecz] bez uszu przy $rzecz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rety...mylisz funkcje. W mysql_fetch_array odwołujesz się do indeksów numerycznych. Powinno być $t_wczytanie[0].
[edit]: pomyliłem nazwy. Pozdrawiam Ten post edytował Lars 23.10.2008, 14:46:25 -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() przy mysql_fetch_array odwołujesz się do aliasu/tablicy to co piszesz to owszem ale przy mysql_fetch_row Ten post edytował Wykrywacz 23.10.2008, 14:39:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerób mysql_fetch_array na mysql_fetch_assoc. I dodaj po funkcji or die(mysql_error()); jak nie zadziała pierwsze.
Ten post edytował Lars 23.10.2008, 14:48:09 -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 11:05 |