![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam bardzo banalny problem z tabela, w ktorej umieszczane sa dane z bazy danych jak to sie dzieje jest pokazane nizej:
Tabela nie chce wygladac tak jakbym ja chcial caly czas cos sie rozwala. Teraz wygląda tak że pierwsza kolumna jest w porządku a drugiej nie ma powstały komórki które rozjechały się na szerokość. Chodzi mi o to by umieścić dane w tylko dwóch kolumnach ponieważ dane są sporę i na szerokość to nie wygląda bardzo ładnie. Komórki jak u górze widać same się tworzą. A tu jest wygenerowana strona przez ten skrypt można zobaczyć jak to wygląda:
Tabele nigdy nie byly moja mocna strona... Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 3 Dołączył: 11.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zerok, chyba o to ci chodzi :
Tabela powinna być tak generowana </table> i tak dalej... A tak jak ty chciałeś zrobić, to byś musiał tak : Ten post edytował czarnowidz 22.10.2008, 17:12:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje, udało mi się w końcu.
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 01:52 |