![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki skrypt:
i mam problem tego typu: wszystko ładnie działa, problem zaczyna sie przy plikach powyżej 1gb dodam, ze skrypt działa na localu, w php.ini mam ustawione post size na 8gb Proszę o pomoc Pozdrawiam Ten post edytował Neis 22.10.2008, 10:26:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 5 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej ustaw w php.ini zmienna: upload_max_filesize
-------------------- zmoderowano - rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko ładnie działa, problem zaczyna sie przy plikach powyżej 1gb Nie używa się zwykłego mechanizmu wysyłania przy plikach takiego rozmiaru. Zainteresuj się apletami JAVA. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za zainteresowanie tematem, mogłbyś mnie jakoś nakierować w kwesti tych apletów? Czytałem coś kiedyś o pocieciu pliku i uploadowaniu po kolei części o mniejszej wadze... Czy to by było rozwiązanie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzieś dzwonią ...
Musisz zmienić: MAX rozmiar uploadu MAX rozmiar postu MAX czas wykonywania skryptu MAX czas pobierania requestu U mnie śmiga nawet z plikami 10 GB pozdr. Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Ech... Przy pliku 4gb w ogóle nie wysyła mi żadania do localhost tylko od razu twierdzi ze zakończony - oczywiście bez rezultatu... Jestem kompletnie zdegustowany sposobem działania krasnala... Wierm, ze to nie stosowne, i wykazujące kompletny brak ambicji ale musze ten skrypt oddać za godzine i jak tego nie zrobie to firma poniesie straty wiec czy moglbys przeslac mi plik php.ini? Bardzo Cie o to prosze...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam xampp
![]() -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 22:42 |