![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-The Chosen One- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
mam taki oto problem:
Chciałbym, aby nazwa tablicy zamiast 1,2,3,4... miała wstawioną wartość $_GET[liga] . Próbowałem
i innych wariacji z cudzysłowami, apostrofami i kropkami, ale nic nie chce niestety zadziałać. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba masz na myśli klucze tablicy :]
otóż używasz mysql_fetch_row która zwraca Tobie tablice wyliczeniową użyj mysql_fetch_array lub assoc i daj zamiast gwiazdki np. :
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@melkorm przeczytales chociaz w czym problem?
@kefirek @gosc w nazwach tabel nie daje sie apostrofow
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @melkorm przeczytales chociaz w czym problem? @nospor, ahh nazwa tablicy i tam jedynka .... myślałem że chodzi o klucze jakoś nie skojarzyłem i tak przeczytałem nawet z dwa razy xP Troche śpiący jestem ... wszystkim się zdarza ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 05:00 |