![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 1.07.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym wrzucić bazę z tablicami na serwer - yoyo.pl (jest darmowy)... i teraz tak, loguje się do PHPmyAdmin poprzez strone mysql2.yoyo.pl...wybieram opcje "import" podaję plik userzy.sql do wgrania i wyskakuje komunikat: MySQL zwrócił komunikat: #1146 - Table 'db630622.userzy' doesn't exist ...może ktoś wie jak wgrać tabelę na serwery .yoyo, korzystam z darmowego konta, nie moge tworzyć nowej bazy, więc tabelę próbuje wgrać do już istniejacej... pozdr i dz za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może masz kopię bazy z innego konta. Wywal 'db630622.' z pliku i spróbuj jeszcze raz.
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 1.07.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To db630622 to jest nazwa bazy, odgórnie narzucona przez yoyo.pl.. i teraz do tej bazy próbuje wgrać tabelę - userzy -...
którą wcześniej za pomocą programu Navicat, przeładowałem do pliku .sql... bo w PhPMyAdmin tylko ten format pliku można załadować... ...aha, moja tabela ma ok 900 rekordów , może to jest przyczyną? .... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 42 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę się mylić ale zdaje mi się, że mysql traktuje 'db630622.userzy' jako nazwę TYLKO tabeli, a nie baza.tabela
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem coś podobnego.
Dlatego importowałem tabele na jakimś innym serverze, wygenerowałem plik PHP, zpowrotem na Ser. docelowy wywłałem ten plik i się udało ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Z drugiej strony kabla Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdz do PHPMYADMIN i kliknij w zakladke SQL i wklej kod bez db630622 tylko sama nazwe userzy.
Powinno Ci sie ona wgrac do aktualnej bazy. Pozdrawiam -------------------- PHP & MySQL
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:47 |