![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje skryptu, do generowania statystyki w danym obrazu. Czyli ilość przeładowań danego obrazka i adres ip+versia przeglądarki osoby która go właśnie wyświetliła.
Ten post edytował oscare 21.10.2008, 13:14:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do generowania statystyki w danym obrazu.
kali jeść kali pić?? możesz to zrobić w php. Nie wiem czy znajdziesz taki skrypt. A co do bez pośreniego wyświetlania obrazu to niestety nie jest to możliwe. Chodzi mi o to że każdy link powinien wyglądac tak: obraz.php?img=PLIK a w pliku php wysyłasz odpowiedni nagłówek. Nie odpalisz tego raczej w pliku jpg, było by to co najmniej nie bezpieczne nawet gdybyś tak skonfigurował serwer... -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kali nie umieć? Na szczęście Oscaro umieć znaleźć i pokazać.
http://www.ping-timeout.de/sig/146.jpg Dobrze też ze nie łapę się na kity niedoedukowanych wytworników statystyki. Zrobiłem już sobie coś podobnego. I nawet zaczyna po woli działać. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:44 |