![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej,
jak oceniacie szablon który zrobił dla mnie grafik z moja "małą" pomocą. http://piotrstanek.home.pl/f/ dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 12 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba, niby bez bajerów, ale jeśli to ma być portal informacyjny (a ma być?), to czytelny i przejrzysty, a to najważniejsze. 8/10
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (...) szablon który zrobił dla mnie grafik (...) hm... jeśli dobrze rozumiem idee tego działu to umieszczamy tu swoje prace do oceny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
pisze że z jego pomocą
![]() Mi się podoba ![]() 9/10 troszkę te białe przerywane linie można by przyciemnić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... jeśli dobrze rozumiem idee tego działu to umieszczamy tu swoje prace do oceny Co powinno być troszkę lepiej przemyślane, bo jeśli design będzie dla mnie i chcemy zobaczyć jak się ludziom spodoba to powinno to tutaj lądować. Co do designu, super delikatny, ładny, przejrzysty. No może kalendarz bym poprawił trochę te wybrzuszenia. I ikonki w top menu trochę podobne do... no nie pamiętam, ale podobne do którychś. :] 5/10 bo to nie żadne fajerwerki. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:53 |