![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam nastepujacy problem. Mianowicie chodzi o to, ze probuje zrobic cos takiego:
chodzi o to, zeby do tabeli table1 zostaly dolaczone rekordy z tabeli table2 ktorych wartosc pol binarnych (w naszym przypadku bool1 i bool2) wynosza kolejno 1 i 0. Ponadto, zalezy mi na tym, aby w momencie gdy takowych nie ma zostaly mi zwrocone rekordy z tabeli table1 z wartoscia superfield (czyli przealiasowana wartosc z table2.field) jako NULL. Dodam, ze w chwili obecnej otrzymuje rekordy tylko wtedy gdy spelnione sa wszystkie trzy warunki (dwa pola binarne z t2 oraz string z t1). Z gory dziekuje za Wasza pomoc! ok , problem solved, prosze o kasacje tematu:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to wstaw w tytul tag [solved] i podziel sie z innymi tym rozwiazaniem.
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 9.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podzapytanie:
Być może jest jakieś prostsze rozwiązanie ale jest 7.30 i to jest pierwsze co mi przyszło do głowy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:34 |