![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 1 Dołączył: 20.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() mam taki oto kod:
lecz kod przeskakuje co drugi obrazek :| gdy z <td> usunę colspan="5" to wszystko jest ok i obrazki wyświetlają się dobrze, lecz nie mogę usunąć colspan="5" ponieważ "kurczy" mi się grafika... Jest na to sposób ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mógłbyś dać troche więcej niż ten kawałek kodu, bo nie bardzo widze co tu sie dokladnie dzieje...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 1 Dołączył: 20.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
isso, po co Ci coś więcej
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh ;] bo nie widze dokladnie co tu sie wykonuje?! i gdzie sie rozjezdza? ale spoko juz nie wklejaj ;] mecz sie sam ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
heh ;] bo nie widze dokladnie co tu sie wykonuje?! i gdzie sie rozjezdza? ale spoko juz nie wklejaj ;] mecz sie sam ;] Nie widzisz co tu się wykonuje ![]() a z tym "mecz sie sam" - to jest podejście forumowicza... Ten post edytował patryk20120 19.10.2008, 14:18:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 39 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdziłem u siebie i wszystko jest ok. Źródło się podmienia w kolejności 1, 2, 3.
Nie znam się na js, ale możliwe, że przy większych obrazkach skrypt się ładuje gdy obrazki jeszcze nie są w DOM'ie ? czy to możliwe? Możnaby sprawdzić to wywołując całość dopiero po załadowaniu DOM'u. Ewentualnie jakoś wgraj te obrazki do pamięci ale ich nie wyświetlaj. Generalnie chodzi mi o to, zeby podmieniać obrazki gdy są już załadowane. U mnie działa może dlatego, że obrazków nie ma i jedyne co się wczytuje, to tekst zastępczy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
hiszpanespaniol, a dałeś to z colspan
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 39 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z colspan czy bez, działa prawidłowo. Podejrzewam, że problem leży zupełnie gdzie indziej, masz go przed oczami ale nie widzisz. np któregoś obrazka brak, któryś obrazek jest w kolorach nieprzeznaczonych dla weba, coś innego ma wpływ na Twój js, obrazek zbyt duży i się nie ładuje w odpowiednim czasie.......
u mnie działa tyle że jak pisałem: nie mam obrazku i tylko w firebug widzę jak src się podmienia -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:03 |