![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 3 Dołączył: 3.04.2007 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Chlopaki jak uplodowac plik rar na serwer 2shared.com przez funkcje w php chce zrobic tak ze w skrypcie wpisuje nazwe pliku do uplodu np
plik.rar zapisuje wchodze w index.php i klikam ok a on uploduje z mojego serwera na 2shared.com ten kto pomoze nagroda na pw |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapoznaj się z biblioteką cURL.
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 3 Dołączył: 3.04.2007 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
kolego znam biblioteke curl po trochu ale nie moge sobie wyobrazic jaka funkcja posluzy za upload na drugi serwer hmm
//nagrody czekaja dosc interesujace |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To ja Ci coś dziś powiem. Od kilku dni widzę Twoją aktywność i z początku śmieszyło mnie odrobinkę, jak oferowałeś dostęp do płatnych bramek SMS w ramach nagrody za pomoc. Wydało mi się to nieco sympatyczne i nie dostałeś kolejnych ostrzeżeń za crossposting (a był). Dziś przestaje mnie to bawić, bo uświadomiłeś mi, że w ogóle przez to nie myślisz. Oczekujesz gotowców. To jest forum dla programistów, a programista to taki człowiek, któremu powinna wystarczyć wskazówka, naprowadzenie na problem czy pseudokod. Czego więc oczekujesz po tym temacie?
Znów piszesz o nagrodzie, a dlaczego ~nevt nie dostał? http://forum.php.pl/index.php?showtopic=105104 To jakieś oszustwo? Ktoś w ogóle dostał? Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po raz kolejny ignorancko odpowiadasz. Chamstwa nie lubię, więc po prostu przestanę odpowiadać na twoje posty. Robisz nam łaskę? Nie, to my z dobrego serca pomagamy.
Cysiaczek: proponuję w takim razie przenosić tematy użytkownika icetab na giełdę ofert, skoro za gotowca proponuje zapłatę. -------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
oooo jeju biedne urażone dzieci pffffff
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
@icetab
Takie odzywki do kolegów pod klatką możesz stosować. Dostajesz warna i moderkę na tydzień. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:17 |