![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Jeffu- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
mam 2 problemy : 1) po lewej stronie mam menu z kategoriami, po wybraniu jednej z nich wyswietlaja sie produkty (np. na stronie katalog.php) idkat pobierany jest przez _GET ale dolozylem formularz (dla sortowania produktow), ktory pobiera dwie zmienne (order by '$sort' '$metoda') w formularzu jest takze przycisk , ktory wysyla wszystko na strone katalog.php. No i wlasnie tu mam problem bo traci mi sie idkat nie wiem jak to najlepiej rozwiazac. Stworzyc zmienna sesji i wygaszac ja? Moze zna ktos rozwiazanie bo troche sie w tym zapetlilem 2) jak zrobic jesli chcemy wysiwetlic np. 10 produktow a dla reszty stworzyc strony 2,3,4, itd .? Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 16 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stronicowanie (to 10 pozycji i strony 2,3,4...
![]() Ten post edytował novy85 17.10.2008, 16:13:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, dzieki na pewno sie przyda. Szukalem pod sortowaniem a trzeba bylo stronicowaniem
![]() No to jeszcze zostało pytanie numer jeden - te latwiejsze ale to w nim sie zamotalem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:11 |