![]() |
![]() ![]() |
![]() |
---Tomek--- |
![]()
|
Goście ![]() |
jak tą informacje wrzucić na stronę www żeby zawsze odświeżała i podawała najnowszy wynik Wiem że ten skrypt jest dość popularny więc może ktoś podzieli się nim |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łączysz się z bazą, pobierasz ilość użytkowników, liczbę wątków i postów i wyświetlasz. A takie skrypty znajdziesz w skryptach różnych forów
![]() -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
---Tomek--- |
![]()
|
Goście ![]() |
Patrzyłem w tym dziale i jest tylko do phpbb punbb a do mybb niema
Naprawdę zależy mi bardzo na tych kodach html i php w Nagrodę kliknę w reklamę google lub inne linki zarejestruje się gdzieś albo co innego będziecie chcieli tylko podajcie kod |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzyłem w tym dziale i jest tylko do phpbb punbb a do mybb niema Naprawdę zależy mi bardzo na tych kodach html i php w Nagrodę kliknę w reklamę google lub inne linki zarejestruje się gdzieś albo co innego będziecie chcieli tylko podajcie kod nie badz smieszny... zadanie wyglada na podstawowe/łatwe wiec moze bys sam to sprobowal zrobic... -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
---Tomek--- |
![]()
|
Goście ![]() |
Moge dać domene boo.pl za skrypt jest ktoś zainteresowany
@up ja nie umiem zrobić |
|
|
---Tomek--- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dobra widzę po tym milczeniu że nikomu się niechce :/ to dam wam ułatwienie
Kto ostatnio zarejestrowany na forum, pokazuje to na głównej stronie
Skrypt wyciąga liczbę tematów z jednego, lub więcej for.
ja to teraz zmiksować w jedno |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.07.2025 - 01:53 |