![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2006 Skąd: Kraków/Lublin/Lubartów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Być może ktoś będzie w stanie pomóc mi w takiej oto sprawie: Mam stronę obsługiwaną AJAX-em. Problem w tym, że na tejże stronie, znajduje się bardzo dużo różnych formularzy. Ponieważ rozmieszczenie pól musi być zgodne z projektem, elementy formularzy są pozycjonowane absolutnie. Co za tym idzie, każdy formularz ma swojego css-a. Nie chciałbym łądować tych wszystkich css-ów na początku i teraz pytanie: Czy istnieje możliwość dynamicznego "doładowania" stylu dla strony którą sobie doładowuję przez AJAX? Z góry dzięki za wszelkie sugestie. -------------------- Lepiej kijek obcinkować niż go potem pogrubasić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Da się.
ładujesz do ajaxa plik ze stylami a nastenie wrzucasz do w tag <style> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2006 Skąd: Kraków/Lublin/Lubartów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety
Załadowałem, sprawdziłem że styl się załadował (to znaczy jest w odpowiednim tagu) i bryndza. Może jakieś inne sugestie? -------------------- Lepiej kijek obcinkować niż go potem pogrubasić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Pokaż kod.
Moj przykladowy test.php
ajax.php.txt Kod #test
{ background-color: #000000; color: #ffffff; } -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobra, działa. Próbowałem to zrobić w inny sposób. A mianowicie wstawiłem pusty tag <style></style> i do środka ładowałem styl, ale w ten sposób nie działało. Twój jest OK. Sprawdziłem i działa. Dzięki.
-------------------- Lepiej kijek obcinkować niż go potem pogrubasić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 14:29 |