![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2004 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuję "zrobić" galerię zdjęć, która będzie posiadała następujące funckje: - odczyt folderów i plików w nich i tworzenie z tego albumów (to robi ładnie ZenPhoto) - możliwość wgrywania np. 100 plików na raz (tutaj chcę użyć skryptu SWFUpload) niby wszystko fajnie, skryptem wgrywamy pliki a galeria sama sobie ja odczytuje, ale... chcę móc stworzyć odpowiednie foldery przez skrypt a później wybrać gdzie SWFUpload ma zapisać pliki. Widzę to tak: - tworzę rozwijaną listę która "odczytuje" strukturę folderów w danym folderze (bez . i ..)i pokazuje jako kolejne rekordy do wybrania - wybieram folder to idzie przez POST do Uploadera jako zmienna $upload_path i uploader zapisuje tam wybrane pliki. ale... chcę w razie potrzeby móc stworzyć nowy folder który będę mógł wybrać czyli: - obok listy wyboru jest pole do wpisania nazwy nowego folderu i po naciśnięciu przycisku przy polu tworzy się nowy folder i lista zostaje zaktualizowana. Nie mam pojęcia jak zaktualizować tą listę oraz jak odczytać tą strukturę folderów żeby one się w tej liście znalazły a później jak najlepiej "przesłać" wybrany folder do skryptu. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:35 |