![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z TinyMCE. Edytor nie zwraca mi htmlu tylko sam tekst. Oto moj plik konfiguracyjny:
Odświeżam temat. Czy wam TinyMCE odrazu zwraca tekst z html'em czy trzeba cos w swoim configu zmienic? Bo szukałem na google i nic nie znalazlem..... -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 39 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy chodzi o to, że w tiny wyswietla Ci też kod html oprócz tekstu? czy może o to, że wyświetla tekst który jest wewnątrz tagów html, ale tagów nie wyświetla i nie uwzględnia ich wyświetlając tekst (czyli leci ciurkiem jakgdyby tekst nie był opisany html'em)?
sprawdź jeszcze, czy nie usuwasz gdziesz po drodze (np w php'ie) tagów html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś wielki.
Po prostu html nie przechodzil przez automatyczny filter. Gdybym mógł dał bym ci 2 pomógł ![]() Jeszcze raz thx ![]() -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 39 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to daj "pomógł" też do tego posta
![]() Nie ma sprawy, ciesze się, że pomogłem. z tinyMCE sie też swoją drogą męczę już dosyc długo Dzięki Tobie mam trzy szóstki ułożone w trójkąt hehe Ten post edytował hiszpanespaniol 13.10.2008, 21:54:31 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:59 |