![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 9 Dołączył: 26.09.2008 Skąd: krzesło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
nie mogę znaleźć na forum więc proszę o link jak juz byl taki temat albo chociaż podpowiedz jak to sie nazywa bo nie wiem co mam w google wpisać no chodzi mi o gotowego MMOSG cms-a do zabawy no nie musi by cały wystarczy mi mechanizm chciał bym zobaczyc jak to wygląda pozdrawiam Ten post edytował batman 14.10.2008, 15:23:08
Powód edycji: nobody expects spanish inquisition
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wyglonda ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Nie znam się na grach, ale jest darmowy silnik do gier, nazywa się Vallheru, może to Ci się spodoba. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Vallheru to MMORPG.
Najbardziej znaną strategią bMMO jest raczej Ugamella/X-Nova bazowana na O-Game. Są oczywiście również inne silniki Mam przyjemność prowadzić Centrum Pomocy przy grach przeglądarkowych, wraz z dwoma innymi administratorami. Chętnie pomożemy Ci tam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wpisujesz w gogle np klon ogame ,albo klon travian i na 100% znajdziesz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 23:47 |