![]() |
![]() ![]() |
![]() |
---Tomek--- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz ostylować to w CSS
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2007 Skąd: getCity(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie, rób to w CSS, możesz np. wsadzić ten kod między tagi <HEAD> i się bawisz:
-------------------- Wesołych Świąt!:)
|
|
|
---Tomek--- |
![]()
|
Goście ![]() |
ale ten kod co podałeś to mam go zapisać w index.php czy zrobić nowy plik i tam go zapisać
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 17 Dołączył: 26.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Możesz go zapisać w arkuszu stylów w osobnym pliku lub też w tej stronie gdzie masz ten button. Tylko że teraz przeważnie używa się kaskadowego arkusza stylów gdyż później zmiany robi się w jednym miejscu a ich efekt widać wszędzie.
|
|
|
---Tomek--- |
![]()
|
Goście ![]() |
kurcze coś mi nie wychodzi :/
jaki będzie odsyłacz w php do mojego pliku sumbit.css |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2007 Skąd: getCity(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Wesołych Świąt!:)
|
|
|
---Tomek--- |
![]()
|
Goście ![]() |
już mi wyszło teraz mam inny problem jak pozbyć się biłej ramki od buttona bo zostaje
|
|
|
![]()
|
|
już mi wyszło teraz mam inny problem jak pozbyć się biłej ramki od buttona bo zostaje Ramki nie wywalisz, możesz po prostu zrobić tak, że kolor ramki przycisku (border) ustawiasz na taki sam jak tło otaczające ramkę. -------------------- Wesołych Świąt!:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczy użyć border-color:transparent;
Ten post edytował MWL 11.10.2008, 11:14:38 -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
wystarczy użyć border-color:transparent; Racja, lub "border: none". -------------------- Wesołych Świąt!:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 10:07 |