![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy da sie cos takiego zrobic
mam tu 2 formularze i czy da sie zrobic cos takiego ze po nacisnieciu przycisku w formularzu pierwszym lub drugim zostana wyslane zmienne z tych dwoch formularzy albo jakis jeden przycisk ktoryby wysylal 2 formularze jednoczesnie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprościej by było usunąć linię 8 i 10 i zrobić z tego jeden formularz. Czy coś stoi na przeszkodzie?
Efekt będzie taki jak opisujesz. Wszelkie inne sposoby będą chyba na około dochodziły do tego samego efektu. Jeżeli się jednak upierasz, że muszą być dwa formularze wysłane naraz to przemyśl architekturę swojego systemu bo coś tu jest bardzo nie tak ![]() Aha, no i jeżeli wysyłasz różne dane to musisz nadać polom formularza unikalne nazwy oczywiście (advert_2_submit). A jeżeli to te same dane no to jeden możesz skasować. Ten post edytował Foxx 10.10.2008, 02:48:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprościej by było usunąć linię 8 i 10 i zrobić z tego jeden formularz. Czy coś stoi na przeszkodzie? no wlasnie nie moge tego zrobic w jednym formularzu bo tak w skrocie to mam cos takiego <div> <form> <form> to co jest wswietlane w drugim form jest zalezne od tego co zostalo wybrane w div lub od tego co zostalo wybrane w 1 pierszym form i jak polacze te 2 formularze w jeden to wtedy w tych inputach w drugim formularzu nic mi sie nie wyswietla tutaj jest caly plik php http://www.wrzuta.pl/pliki/2OdqE0TnQT/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłem Twój plik, nie wiem co chciałeś osiągnąć, są błędy.
Cokolwiek chcesz zrobić - możesz to załatwić jednym formularzem. Poszukaj hasła "chain select" - popatrz jak się to robi i spróbuj wykorzystać w swoim systemie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:14 |