![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widze, że temat mi zniknął więc dostawię ponownie.
W bazie danych posiadam date w formacie datatime 2008-09-29 03:34:00. Wyciagam to do rss i przepuszczam przez formatowanie: gdzie $row wyciaga dane z bazy (wyciaga takze inne bez problemu wiec wiem ze dziala polaczenie), jednak format daty jaki my wyswietla z tej podanej jest taki:
i nie wiem jak to ustawic by dzialalo jak nalezy. W/g manuala do funkcji date jest ok, ale nie dziala. Drugim problemem z jakim sie borykam jest formularz. Niby rzecz banalna a jednak potrafi przysporzyc problemow. Mianowicie np przy wypelnieniu 1 pola z trzech wszystko wedruje metoda POST i wyskakuja komunikaty o pustych polach, ktos wraca do formularza i testowo wysyla go kompletnie pustego, mimo to jedno pole jest gdzies zapamietane, poniewaz nie wyswietla komunikatu bledu o pustym polu. -------------------- zaburzony.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje
![]() ![]() Problem z formularzem takze zostal rozwiazany.. temat mozna zamknac. -------------------- zaburzony.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 16:10 |