![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam daje do oceny moja strone domowa. Caly czas nad nia pracuje wiec jesli macie jakies propozycje to prosze pisac.
[zmoderowane] Pozdrawiam -------------------- bomblix.com
Tworzenie stron www |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 9 Dołączył: 26.09.2008 Skąd: krzesło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
menu bardziej czytelne (rozstrzelić i zwiększyć trzcionke w ogóle jedne z zasad doboru trzcionki na stornę to to ze nie może być ona sherifowa a ta jest co powoduje brak czytelność )
kolory proponuje większy kontrast kolorów na wysokości portfolio i dowlowd strasnzie zlewa sie z tłem białei chmurki tło to jakieś pionowe krechy tekst wewnetsz wszystkich podstorn jest go mało i strona wyglonda pusto tszeba by zwiekszyci tcionke zmienić kolor i go bardzie wyśrodkowac bo tak jest strasznie pszylepiony wsuie tekst staje sie czytelny kiedy go zaznacze myszke no azjmujesz sie ajaxema tu nic ciekawego nie pokazałeś ![]() ![]() formulaz nie jest sprawdzany i można sobie wysyłac puste wiadomości pszy pomocy <br/><br/> sie nie robi odstepów ten sam efekt bys miał gdybys dał <p> nastepnie pszypomocy <center> sie nei wyśrodkowuje div-ów tylko margin:0 auto; co do css to jak wartości ma 0 to nie tszeba pisać px bo niezaleznie czy to bedzie 0km czy 0mm to i tak będzie 0 ale to nie jest błed tylko po co i dlaczego jest coś takiego jak margin-top:-14px; nie rozumiem jak jest wartośc 0 tez jest ok no ale ok no to chyba tyle // Naucz się poprawnie pisać po polsku, albo przestań się wypowiadać publicznie. // Twoje posty są kompletnie nie czytelne. Firefox ma wbudowany słownik, więc proponuje Ci abyś się nim zainteresował. // ~webdice |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
korek_a... zazwyczaj odpuszczam sobie takie komentarze ale tym razem nie mogę: zaopatrz się w przeglądarkę z automatycznym sprawdzaniem pisowni...
![]() Co do strony od strony graficznej: jeśli jest to Twój pierwszy projekt graficzny strony to nie jest źle aczkolwiek to praktyka czyni mistrza. Kolory jak dla mnie za jaskrawe. Menu odrzuca. "Programowanie by Bombel" - albo język polski albo angielski... zdecyduj się i konsekwentnie trzymaj się konwencji jeśli chcesz by Twoja strona dobrze o Tobie świadczyła. Portfolio musi być reprezentacyjne. Widząc taką stronę w życiu nie skusiłabym się na skorzystanie z Twoich usług mimo uwagi: "Zamawiając moje prace będziesz w pełni zadowolony". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zgadzam się z przedmówczynią, od siebie dodam że zaleciało mi to trochę poprzednim tysiącleciem, od strony kodu też nie za nowocześnie (dawno nie widziałem kodowania innego niż utf8 na stronach robionych przez kogoś technicznego i nie stawianych na gotowcach). Ogólnie to taki trochę potworek, jak coś z tego ma wyjść to praca, praca i jeszcze raz praca. Powodzenia
A korek, Ty to z całym szacunkiem ale pieprzysz jak korek, chyba do tego lekko nie trzeźwy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Z racji że polecasz swoje usługi na stronie (a przynajmniej masz taki zamiar), uznaję to za reklamę, temat zamykam, a link moderuję.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 09:29 |