![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem. Chcę zrobić takie coś ... Mam na stronach różne banery. Teraz chcę żeby po kliknięciu wykonywał mi się pewien skrypt który będzie łączył się z bazą danych i robił różne psikusy. Teraz wyczaiłem taki sposób:
a w tym skrypcie bede miał np 3 array-ie:
i np jak wywoluje ten skrypt z parametrem id=1 to on mi pobiera pierwsze elementy z trzech tablic i potem robi to co ma robić. Problem jest tej natury, że on mi wcale nie robi tego co bym chciał w zamyśle począwszy od wczytania obrazka ![]() BO jeżeli w tym skrypcie dam echo "1.jpg" to on tego nie wrzuci pod img src="1.jpg" prawda ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował michal_robak 9.10.2008, 09:14:42 -------------------- do wszystkiego trzeba podejść z głową a problem sam się rozwiąże
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok działa i dzięki za podpowiedź
![]() ![]() -------------------- do wszystkiego trzeba podejść z głową a problem sam się rozwiąże
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Proszę poprawić tytuł tematu, tytuł ma opisywać problem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:24 |